SERVICIILE NOASTRE

PRINT CONFORT va ofera o gama larga de servicii de calitate, de la printare, plotare si multiplicare de documente pana la laminare si copertari pentru lucrari de diploma. Indiferent de termenul limita sau de complexitate, suntem echipa de care aveti nevoie pentru a duce la bun sfarsit orice proiect.

DESPRE NOI

Ne straduim în permanenta sa ramanem o echipa pe care sa puteti conta, sa ne specializam si sa îmbunatatim calitatea produselor. Încercam sa identificam nevoile clientilor si sa le raspundem prompt, cu servicii accesibile si de calitate. Suntem conectati permanent la noutatile din industria publicitara si investim în echipamente si cunostinte noi. Astfel, adaugam o valoare certa lucrarilor pe care le executam pentru clientii si colaboratorii nostri.
„Firma pe care am deschis-o recent avea nevoie de carti de vizita si am apelat la ei. Sunt foarte multumita de cum au iesit.”
Elena A.

Elena A.

Client

„Am avut nevoie de niste bannere pentru firma si acestia mi-au realizat unele extraordinar de atragatoare. Multumesc!”
Cristi P.

Cristi P.

Client

„Detin o firma de turism si acesti baieti mi-au facut autocarele sa arate foarte bine. Designul ales de ei se potriveste perfect!”
Corina T.

Corina T.

Client