Alte servicii

Va punem la dispozitie toate produsele necesare desfasurarii eficiente a activitatii in birou, cu posibilitati surprinzatore de personalizari. De asemenea, gama noastra de cani, tricouri, carduri si insigne care pot fi customizate dupa gustul fiecaruia sunt de cea mai buna calitate, iar pe cei dornici de a-si organiza manuscrisele intr-o forma mai eleganta va invitam sa apelati cu incredere la serviciile noastre de brosare si indosariere.

DESPRE NOI

Ne straduim în permanenta sa ramanem o echipa pe care sa puteti conta, sa ne specializam si sa îmbunatatim calitatea produselor. Încercam sa identificam nevoile clientilor si sa le raspundem prompt, cu servicii accesibile si de calitate. Suntem conectati permanent la noutatile din industria publicitara si investim în echipamente si cunostinte noi. Astfel, adaugam o valoare certa lucrarilor pe care le executam pentru clientii si colaboratorii nostri.
„Firma pe care am deschis-o recent avea nevoie de carti de vizita si am apelat la ei. Sunt foarte multumita de cum au iesit.”
Elena A.

Elena A.

Client

„Am avut nevoie de niste bannere pentru firma si acestia mi-au realizat unele extraordinar de atragatoare. Multumesc!”
Cristi P.

Cristi P.

Client

„Detin o firma de turism si acesti baieti mi-au facut autocarele sa arate foarte bine. Designul ales de ei se potriveste perfect!”
Corina T.

Corina T.

Client